Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A burgonyát kockákra vágom, a hagymát, a sárgarépát, a héjától megszabadított paradicsomot, felszeletelem, a zöldbabot darabolom. A liszt, a vaj és a sajt kivételével összekeverem az alkotórészeket és egy lefedett edényben, lassú tűzön főzöm, míg megpuhul. Ezután leszűröm. Vajat felovasztom és néhány percig pirítom benne a lisztet, anélkül azonban, hogy megbarnulna, majd hozzáadom a megszűrt levest és kavargatom öt percig. Tejszínnel dúsítom.Megszórom reszelt sajttal. Forrón tálalom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
elenacska
2014.02.27 15:12
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
burgonyát kockákra, héjától megszabadított, zöldbabot darabolom, sajt kivételével, lefedett edényben, megszűrt levest, alkotórészeket, megszabadított, felszeletelem, paradicsomot, zöldségleves, összekeverem, megbarnulna, felovasztom, kivételével, Tejszínnel, paradicsom, sárgarépát, szegfűszeg, kavargatom, burgonyát, hozzáadom, sárgarépa, zöldbabot, darabolom, fehérbors, Megszórom, étvágyat, kockákra, leszűröm, lefedett, megszűrt, szegfűszeg, hagyma, szál sárgarépa, paradicsom, burgonya, zöldbab, sajt, liszt, bögre, fehérbors, tejszín,
|
|
|
|
|